Enter your keyword

post

Equip SEER al Seminari de Coordinadors Pedagògics (CRP Vallès Oriental I)

Equip SEER al Seminari de Coordinadors Pedagògics (CRP Vallès Oriental I)

Educació Emocional en la gestió i acompanyament del clima d’aula

El passat dilluns 22 de gener varem tancar una petita formació d’acompanyament dins el Seminari de Coordinadors/es pedagògics/ques organitzat pel CRP del Vallès Oriental I (Granollers, Les franqueses, Canovelles, La Roca-St Agnès). Una oportunitat genial per acompanyar des de l’educació emocional l’aposta de l’equip de professionals que en pro de l’evolució dels centres participants.

De la mà d’Oriol Julià i Ramiro Ortegón, formadors d’Equip SEER, varem compartir dos espais de treball recollits a IES Celestí Bellera i que acollia representants del propi centre així com companys/es del INS Marta Estrada, IES La Roca, IES Carles Vallbona, INS Bellulla, Educem, Escola Municipal del Treball, INS Domus d’Olivet, INS El Til·ler, INS Antoni Cumella, IES Lauro i, com a convidat Col·legi l’Estel.

Un plaer haver compartit un espai de bolcat de recursos i mirada, un espai on projectar a cada centre un model i mirada de desenvolupament saludable de la personalitat des del propi creixement del professorat.

16_Seminari granollers (2)

No Comments

Add your review

Your email address will not be published.