Enter your keyword

post

Projecte Educació Emocional Escola Pere Tera (Ajuntament de Badalona)

Projecte Educació Emocional Escola Pere Tera (Ajuntament de Badalona)

Gràcies a l’Ajuntament de Badalona durant aquest curs a un seguit d’escoles del territori hem pogut duu a terme el Projecte d’Inclusió de l’Educació Emocional dins el projecte de centre. Avui us presentem l’exemple de l’Escola Pere Tera!

De la mà de Judith Palomar, facilitadora d’Equip SEER hem dut a terme treball de desenvolupament socioemocional dins les aules. Una tasca que al costat del professorat fa ressò del que el municipi en la seva aposta per l’educació emocional vol generar dins les aules. Utilitzar aquestes propostes de treball d’habilitats sentides per tal d’esdevenir el més gran factor protector davant la situació del territori.

 

17_Escola Pere Tera (2)

17_Escola Pere Tera (3)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anna Serra ha treballat per a la coordinació del projecte, així com en la planificació de la formació per a professorat que també em pogut gaudir. Un total de 6h de treball acompanyades per Ramiro Ortegón i aprofitades per un grup d’educadors i educadores amb moltes ganes de poder portar al dia a dia els aprenentatges. A través del model SEER de desenvolupament socioemocional treballem conceptes claus en el desenvolupament saludable de la personalitat: Consciència emocional, elecció personal i responsabilitat individual.

17_Escola Pere Tera (1)

17_Escola Pere Tera (4)

No Comments

Add your review

Your email address will not be published.