Enter your keyword

post

SEER col·laborem amb Fundació Salut Alta

SEER col·laborem amb Fundació Salut Alta

Equip SEER hem celebrat el tancament de 2017 i la rebuda de l’any nou volent mostrar la nostra part més solidària, més social. Per tot plegat estem molt alegres! És genial poder-ho fer refermant la nostra col·laboració aquest gener amb la Fundació Salut Alta, hem pogut aportar un donatiu que els ajudi a seguir amb el seu bonic projecte.

Hem pogut saber gràcies a Maria Nadeu, directora de la fundació, que els 560€ que SEER donem a la Fundació aniran destinats als 120 infants i joves beneficiaris d’aquest recurs, participants del projecte “Educant per créixer”, un títol que, per cert, ens encanta:

L’objectiu és créixer, però no ens val de qualsevol manera! Per tant, eduquem i acompanyem per a un creixement saludable en totes les dimensions humanes.

Hem tingut la oportunitat, a més, de poder conèixer de més a prop la seva gent i la forma com treballen. Sabíeu que han transformat el seu espai per a que els nens i nenes que hi participen puguin triar a quin racó volen anar durant la tarda? I sabíeu que els grups d’infants estan barrejats per edats per adaptar-se millor a les seves necessitats i interessos? I encara més, sabíeu que dediquen una tarda a la setmana a treballar l’educació emocional?

Com podeu veure, ens han encantat, connectem genial! Esperem que aquesta ajuda sigui també una palanca per a estrènyer la col·laboració amb l’equip Salut Alta, i que plegades seguim en aquest camí que ens enriqueix a l’hora que fa créixer una societat més humana.

Foto 16-1-18 12 19 13

No Comments

Add your review

Your email address will not be published.