Enter your keyword

Forma’t amb Nosaltres

El departament de Formació de SEER pretén crear un espai formatiu que faciliti l’anàlisi i el desenvolupament personal i professional. La proposta formativa es centra principalment en diferents àmbits i aspectes relacionats amb l’Educació Emocional i el PDA Bullying. Totes les temàtiques formatives que oferim, contemplen la mirada i filosofia de SEER. Estan dirigides a qualsevol agent de la comunitat educativa (famílies, professionals, voluntaris) o a qualsevol persona amb interès per l’educació i l’educació emocional.

EDUCACIÓ EMOCIONAL

Els nostres cursos propis d’Educació Emocional són formacions a les que pots accedir tant si no has rebut mai formació en el tema, com si ja has treballat amb altres models. Treballem a través del Model SEER de Desenvolupament Socioemocional i ho fem enfocats/des en el treball de l’educador/a o la família que vols acompanyar procesos amb infants i joves.

PDA BULLYING

Els nostres cursos propis de PDA Bullying  analitzen diferents aspectes i accions en la Prevenció – Detecció i Actuació davant l’assetjament escolar. Formacions recomanades per qualsevol agent de la comunitat educativa amb interès per treballar el Bullying des de la mirada SEER.

EL PAPER DEL FACILITADOR/A

Formació de 40 hores dirigida especialment a persones que acompanyen grups. Treball simultani d’autoconeixement i de desenvolupament d’habilitats per a la gestió de persones. Si ets mestre, educador/a, monitor/a, coordinador/a d’equips…aquesta formació és per a tu!

CÀPSULES DE FORMACIÓ

Píndoles formatives de 3 hores encaminades a reflexionar sobre algun aspecte  relacionat amb l’educació. Les Càpsules són espais formatius on farem un tastet d’una temàtica concreta. Són recomanades per apropar-se i descobrir la mirada de SEER sobre aquell tema.

Equip de Formació

Laura Torrella i Llauger, Carles Porrini i Cubells, Javier Castillo Rubio,
Oriol Julià Aguarón i Ramiro A. Ortegón Delgadillo