Enter your keyword

Our Teacher

Josep Montane Equip SEER

Josep Montané

Facilitació de projectes Educació Emocional

Il•lusionat per tot allò que realitzo, il•lusionat en seguir aprenent diàriament  i il•lusionat en aportar sempre el meu granet de sorra, la meva mirada, experiència  en tot allò que realitzo.

Crec en la diversitat cultural, sexual i religiosa, m’encanta descubrir nous indrets, viatjar, descubrir cultures  i endisar-me en elles, compartir i intercanviar.

Vaig estudiar Integració social i  continuo ampliant la meva formació cursant el grau d’educació social. Vaig iniciar la meva primera experiència laboral donant suport als alumnes amb NEE dins l’escola, al llarg del temps m’ he anat especialitzant en l’àmbit professional de l’exclusió social intercultural en l’infancia i adolescencia.

Actualment treballo com a Facilitador  a Equip SEER i com Educador en un centre de Menors Extrangers No Acompanyats (MENA).

Soc partidari de realitzar una Intervenció que generi confiança, estima, seguretat i et permeti conectar amb tu mateix, per  aquest motiu considero que l’auto coneixement i la gestió de les emocions son  el motor de canvis significatius i prolífics, tant a nivell personal com social.

SEER es per a mi : Equip, emoció, confiança i inclusió.