Enter your keyword

SEERveis

PROJECTES EDUCATIUS

Activitats i dinàmiques específiques que fomenten el desenvolupament d’habilitats socioemocionals. Treballem temàtiques com les relacions positives, el creixement personal, la convivència, l’orientació professional, la salut i la no violència. Som especialistes en Educació Emocional i Prevenció, Detecció i Actuació davant situacions d’Assetjament Escolar.

Projectes de continuïtat que busquen el desenvolupament i la profunditat en el procés d’aprenentatge dels grups. Oferim unitats didàctiques (tallers i materials posteriors de consolidació per a les tutories) on els grups experimenten dinàmiques vivencials i treballen la reflexió a través d’aprenentatges significatius.

Projectes d’ampli abast on s’integra el treball dins les aules amb la formació de famílies i de professorat, així com el treball individual i l’assessorament si s’escau. Una proposta de treball que permet donar continuïtat a la proposta pedagògica dins les aules, i que acull la mirada i acció del professorat a través de la implicació dins les tutories gràcies als materials de consolidació d’aprenentatges que us facilitem amb cada taller.

A través d’un format jornada creem un espai vivencial que acompanyi processos reflexius entorn a un tema concret. Les activitats estan dirigides a famílies o grups d’infants o joves (alumnes de primària, secundària, batxillerat i cicles, o grups de lleure).

DEPARTAMENT DE FORMACIÓ

En el marc de la uniSEERvitat les nostres formacions, sempre viscudes des de la Metodologia VRT, són una proposta de desenvolupament personal entorn a quatre àmbits d’acció: Educació Emocional, PDA Bullying, Creixement personal (En clau de SEER Humà) i Processos d’Acompanyament.
Forma’t amb nosaltres!

Xerrades, Taller i Conferencies pensades per donar suport a les necessitats intrafamiliars i donar resposta a l’acompanyament dels infants i els joves. Treballem també en format jornades lúdiques i emocionals.

Realitzem formació a tots els nivells dins entorns educatius i de salut, també a l’àmbit social i comunitari, organitzacional y empresarial. Aportem la mirada de l’educació emocional per desenvolupar habilitats socioemocionals que influeixin positivament en l’entrenament de competències personals, professionals i acadèmiques.

Acompanyament específic a equips directors (centres educatius, xarxes municipals, empreses, entitats i projectes, etc, en la millora i l’evolució de les estructures, protocols i metodologies de treball. Som especialistes en 5 àmbits d’acompanyament: Educació Emocional, PDA Bullying, Plans de Convivència, Metodologia VRT i Mirada Sistèmica

SEER atorguem dos certificats de confiança: el “Segell de Promoció de l’Educació Emocional” i el “Certificat PDA Bullying de Bones Pràctiques”. Treballem a través de l’assessorament i l’auditoria, avalats per entitats del sector i per la llarga trajectòria en aquests àmbits d’acció.. Si ets un centre educatiu, una empresa, organització, xarxa, o tens una activitat o projecte, Pregunta’ns!

SEER som especialistes en l’acompanyament i la cura d’equips professionals. Des d’una mirada sistèmica donem força al desenvolupament de les pròpies fortaleses, ajudem a la valoració del propi potencial i la millora de les relacions, els processos i les tasques. Treballem per la salut i el benestar de les organitzacions.

MATERIALS DIDÀCTICS

SEER som especialistes en la creació de continguts pedagògics i materials didàctics que integrin la mirada de l’educació emocional. Creem continguts per a infografies i unitats didàctiques així com a materials específics de suport a l’educació. Treballem qualsevol contingut des d’una mirada de profunditat i creixement personal.

EAAF (Espai d'Acompanyament i Assessorament Familiar)

Oferim un espai a les famílies per augmentar els recursos amb els seus fills/es, orientat a que l’infant o el jove pugui sentir-se acompanyat en el procés de construcció de la seva identitat i del seu benestar dins el món educatiu, familiar i/o social.