Enter your keyword

Càpsules Creixement Personal

Càpsules de formació on donem protagonisme a diferents temes que ens apropen a l’autoconeixement i ens ajuden en el nostre desenvolupament personal. Espais per donar amplitud a la nostra mirada, on proposar i compartir inquietuds, gaudint amb l’aprenentatge i descobrint el nostre potencial com a éssers humans.

Les Càpsules són espais formatius de 3 hores on farem un tastet d’una temàtica concreta. Aquestes píndoles son recomanades per apropar-se i descobrir la mirada de SEER sobre aquell tema.

Objectius:

  • Conèixer diferents models pel nostre autoconeixement.
  • Donar amplitud a la nostra mirada, percepcions i creences.
  • Desenvolupar el nostre potencial, la nostra millor versió.
  • Aplicar diferents eines en les nostres vivències en el dia a dia.

 

Preu: 25€/ càpsula

A partir de la 2a càpsula, el preu és de 20 €/càpsula. SEER es reserva el dret d’anular una càpsula per manca d’inscripcions.

CÀPSULES DEL CURS 2018-19

Tallers de Moviments Sistèmics

Taller en grup on es realitzaran moviments sistèmics que faciliten un treball personal.

Carles Porrini i Cubells

Creure és Crear: Empodera't

Espai on sentir el nostre poder personal. Treballarem reconeixent les nostres habilitats i enfocant la nostra mirada cap a les nostres fortaleses.

Javi Castillo Rubio

Creences ajudeu-me!

Espai on treballarem les nostres creences, mirant-les com a camps de recreació per aprofitar el seu màxim potencial i sintonitzar aquelles que ens ajuden a viure de manera més saludable.

Javi Castillo Rubio

Atenció 360º

Espai on sentir la nostra presencia i connectar amb el moment present. Treballarem tècniques per donar amplitud a la nostra atenció.

Javi Castillo Rubio

Expressió i Creativitat

Taller vivencials per reconnectar-nos amb la nostra essència creativa. Utilitzarem diverses eines que ens ajudaran a desbloquejar els canals físics, mentals i emocionals, per visualitzar els camins que ens portin a materialitzar els nostres somnis, projectes i propòsits.”

Irene Fitera

Dimensions Humanes: 5 cossos

Espai on reconèixer i treballar els diferents cossos, segons la mirada SEER, que formen a l’ésser humà.

Ramiro A. Ortegón Delgadillo