Enter your keyword

Colònies Estiu 2019

Des de SEER apostem per l’educació com a motor de canvi, ja sigui dintre o fora dels centres educatius. Es per això, que aquest estiu obrim nous camins per oferir les colònies 2019, on l’educació emocional i el creixement personal tindran un paper clau en les diferents activitats recreatives.

Amb un equip humà molt vinculat al món del lleure i amb una amplia experiència, oferim el proper Juliol, una estada residencial  on nois i noies podran gaudir de diferents activitats on desenvolupar les seves habilitats socio-emocionals. Tenint present les diferents dimensions de l’esser humà, aprendrem a aprendre, a escoltar-nos, a escoltar, a donar atenció plena, a empatitzar amb els altres, a comunicar-nos assertivament, a empoderar-nos i molt més!

Tot això rodejats d’un entorn natural i saludable que respecta, sosté i regenera els processos individuals de cada infant, situant-lo com a protagonista del seu propi desenvolupament personal.

T’animes!?

Quins Són els Nostres Trets Identitaris?

Salut

Entenem la salut com el fet d’integrar saludablement les diferents parts de l’ésser humà. Així doncs, cuidem el nostre cos físic, mental, emocional, social i energètic.

La salut ens porta a cuidar cadascuna de les parts del nostre “JO” buscant l’equilibri necessari per a generar benestar intern. Entenem que com a éssers vius no només ens alimentem de menjar, sinó també de les emocions que es generen dins nostre, el tipus de vincles que creem amb els altres, les nostres creences i molts altres elements que formen part de cadascú de nosaltres.

Les propostes educatives que oferim estan orientades en crear models de vida saludables, podent treballar els nostres hàbits i habilitats per aprendre a habitar el món.

Amor

Posem valor en el fet d’estimar, d’estimar-se a un mateix, als altres, al món i a la vida.

L’estima ens porta a cuidar-nos, mimar-nos, acceptar-nos i respectar-nos tal i com som. En el lleure, posem valor en relacionar-nos des de l’amor amb l’entorn, les persones que ens rodegen i amb un mateix.

Estimem qui som i el que fem, estimem el fet educatiu i per tant, posem especial atenció en formar un equip que estimi allò que fa.

Inclusió

Veiem la inclusió com el fet d’incloure diferents elements tenint present l’equitat en el procés d’inclusió.

Incloem diferents necessitats individuals i personals, incloem diferents formes de fer i de sentir, incloem les diferents perspectives sobre la vida, incloem als animals, les plantes i l’entorn en el fet educatiu.

Volem que el que oferim pugui arribar amb el màxim d’amplitud possible per tal de que les nostres propostes educatives puguin respondre a diferents necessitats.

Creativitat

Entenem la creativitat com a crear, ampliant mirada, imaginant, fluint i somiant.

La creativitat ens permet anar més enllà, buscar alternatives, diferents formes de fer, de resoldre situacions i d’expressar-nos.

Posem valor a la creativitat per a generar propostes educatives diferents, variades, originals i que sobretot, respectin i fomentin en els participants el buscar i descobrir noves possibilitats.