Enter your keyword

FORMACIÓ

UniSEERvitat: Forma’t amb nosaltres!

SEER realitzem des de 2004 nombroses accions en centres educatius de infantil, primària i secundària, així com el treball de formació i assessorament familiar, sempre amb la finalitat de portar el creixement personal a les aules des de l’educació emocional.

A dia d’avui som un referent en la inclusió de l’educació emocional dins els diferents projectes educatius de diverses escoles/instituts arreu de Catalunya.

Participem del Postgrau d’Educació Emocional i Benestar i el Màster de Pedagogia Hospitalària de la Universitat de Barcelona, acompanyem la formació dels educadors i les educadores del SES (Servei d’Educació per la Seguretat) de la Guàrdia Urbana de Barcelona, col·laborem amb el catàleg de formacions de la Diputació de Barcelona, i d’altres entorns formatius de qualitat. .

Realitzem també formacions dins del marc “PDA Bullying” en col·laboració amb ACELLEC (Associacio Catalana d’Empreses de Lleure, Educació, i Cultura) i d’altres entorns formatius de lleure, Save The Children amb qui tenim una estreta col·laboració, Consorci d’Educació de Barcelona, diversos ajuntaments arreu del territori, la plataforma ScolarTIC de Fundación Telefónica i Fundació FCB, entre d’altres.

Ens posicionem com a referents en la formació per a professionals dels àmbits comunitari, social, de salut i d’educació, tant pel desenvolupament socioemocional dels diferents col·lectius com pel treball i la millora en la metodologia docent, l’evolució en protocols violència i el moment sistèmic dels equips.

Formació Educació Emocional (2n Trimestre Curs 2017-18)

01/03/2018

Formació Educació Emocional (2n Trimestre Curs 2017-18)

Educar sentint, educar amb sentit La formació  pròpia de SEER te una durada de 40 hores en les que fem la proposta d’endinsar-nos en ...

En Clau de SEER Humà 2018

01/03/2018

En Clau de SEER Humà 2018

En Clau de SEER Humà és la formació de SEER on treballem el creixement personal des de la nostra mirada. Té una durada de 55 hores on el ...