Enter your keyword

Equip

[column_wrap] [text_block]

Equip COR

girasol_equip

L’equip de SER està format per una xarxa de professionals de diferents àmbits de l’Educació, la Salut, la Psicologia, l’Esport i les Arts. Aquest equip interdisciplinari permet disposar d’una mirada polièdrica de la persona i de l’educació, aprofitant els diferents recursos, estratgegias i oportunitats que ofereix cada àmbit. SEER som avui Anna M i Anna S, Carles, Ester, Javi, Isabel, Eduardo, Gabri, Gerard, Kris, Laura, Marta, Sarai, Raimon, Irene, Rami, Silvia i Uri … I l’equip segueix creixent dia a dia. El nostre COR és:
[/text_block] [/column_wrap] [column_wrap] [column_item  image=”https://salutieducacioemocional.com/wp-content/uploads/2015/03/ori_b.jpg” title=”Oriol” description=”Analític, Generador i Comunicador. Al 2003 començo a fer realitat un somni. Apropar el creixement personal a l’educació actual. Fent servir el marc teòric que aporta diferents branques de la psicologia i la metodologia adquirida de l’esport i del lleure. M’he especialitzat en salut emocional i en la seva aplicació més pràctica a l’educació per generar benestar i afrontar temes com l’assetjament escolar.
He realitzat nombrosos tallers i intervencions a grups de secundària i primària, formacions a formadors (docents, educadors/es, de lleure…), espais de mares i pares i col·laboració amb universitats.”/] [/column_wrap] [column_wrap] [column_item  image=”https://salutieducacioemocional.com/wp-content/uploads/2014/11/carles1b.png” title=”Carles” description=”Formador, reflexiu i creatiu. De formació: llicenciat en Pedagogia, diplomat com a Mestre d’Educació Especial, màster en Educació per la Ciutadania i Valors (UB) i cursant formació de Pedagogia Sistèmica Multidimensional (Institut Gestalt)
Sempre, des de diferents vessants, he estat vinculat al sector educatiu i pedagògic. Actualment desenvolupo diferents formacions en els àmbits de la Pedagogia i la Psicologia amb la mirada i l’estil de SEER. Penso que un altre món és possible, i per això crec i confio en l’educació. Tot està per fer i tot és possible.”/] [/column_wrap] [column_wrap] [column_item  image=”https://salutieducacioemocional.com/wp-content/uploads/2015/03/ramiroi_b.png” title=”Ramiro” description=”Cap de salut i investigació educativa. Responsable de I+D (inspiració i desenvolupament).
M’agrada portar l’essència de SEER des del clown, el teatre i l’esport. Sóc facilitador, actiu i espiritual. Aproximo l’educació i la salut per potenciar un aprenentatge més global i realitzador. Diplomat en infermeria per l’EUI Vall d’Hebron (UAB), expert en maltractament infantil (UNED), Màster en Infermeria escolar (IL3-UB), Educació emocional i benestar (UB) i Educació per a la salut (UdL).”/] [/column_wrap] [column_wrap] [text_block]

Tot l’Equip

tot_equip

[/text_block] [/column_wrap]