Enter your keyword

Projectes Educatius

CATÀLEG D'ACCIONS EDUCATIVES

Ens hem especialitzat en la intervenció educativa treballant dins les aules d’escoles, instituts i altres grups d’infants i joves, a qui fem propostes dinàmiques i participatives de comprensió de la pròpia dimensió emocional. Donem eines per a la millora de les relacions, l’autoconeixement i la convivència. Per a poder-nos adaptar millor a les necessitats de cada grup, entitat o col·lectiu, disposem de diferents formats d’intervenció per a poder fer aquest treball. Vols saber-ne més?

Activitats i dinàmiques específiques que fomenten el desenvolupament d’habilitats socioemocionals. Treballem temàtiques com les relacions positives, el creixement personal, la convivència, l’orientació professional, la salut i la no violència. Som especialistes en Educació Emocional i Prevenció, Detecció i Actuació davant situacions d’Assetjament Escolar.

Projectes de continuïtat que busquen el desenvolupament i la profunditat en el procés d’aprenentatge dels grups. Oferim unitats didàctiques (tallers i materials posteriors de consolidació per a les tutories) on els grups experimenten dinàmiques vivencials i treballen la reflexió a través d’aprenentatges significatius.

Projectes d’ampli abast on s’integra el treball dins les aules amb la formació de famílies i de professorat, així com el treball individual i l’assessorament si s’escau. Una proposta de treball que permet donar continuïtat a la proposta pedagògica dins les aules, i que acull la mirada i acció del professorat a través de la implicació dins les tutories gràcies als materials de consolidació d’aprenentatges que us facilitem amb cada taller.

A través d’un format jornada creem un espai vivencial que acompanyi processos reflexius entorn a un tema concret. Les activitats estan dirigides a famílies o grups d’infants o joves (alumnes de primària, secundària, batxillerat i cicles, o grups de lleure).